Wat zegt de kleur van de auto over iemands persoonlijkheid ?

Zwart

Rijd je met een zwarte auto? Dan ben je stiekem wel een luxepaardje. Zwart is een klassevolle kleur, denk maar aan een zwart pak of een little black dress. Zwart straalt ook kracht uit en je bent waarschijnlijk iemand die alles steeds onder controle heeft. Zwart kan overal mee gecombineerd worden! Lekker makkelijk. Zwart is niet voor niets een populaire kleur. De bestuurder van een zwarte auto is een krachtige en zakelijke rijder. De bestuurder is een elegante man of vrouw en is niet vies van 24 uur en 7 dagen per week zakendoen.

Wit

Als je met een witte auto rijdt, heb je een frisse en moderne kijk op het leven. Je hebt smaak en je kent je wereld. Wit wordt ook geassocieerd met puurheid, wat dus wil zeggen dat je een eerlijk persoon bent. Een witte auto is wel moeilijk om proper te houden, dus waarschijnlijk ben je ook nog eens vrij perfectionistisch. Als bestuurder van een witte auto ben je misschien wat naïef aangelegd. Maar heb je wel een uiterst zuiver geweten. Je bent een pure perfectionist als het om detail aangaat.

Grijs

Grijs is een populaire kleur. De bestuurder van een grijze auto is misschien wat saai. Maar wel ervaren! Een stabiele bestuurder in het verkeer is absoluut geen overbodige luxe. Grijs wordt door veel leaserijders gekozen.

Zilver

Heb je een zilveren wagen? Dan ben je een innovatief persoon! Zilver is de kleur van veiligheid en stijl. Je hebt veel zelfvertrouwen en je bent niet bang om dat te laten zien. Zilver past bij alles, dus jij kan je makkelijk aanpassen aan verschillende situaties. Zonder je smoothness te verliezen ;-). Voor de mensen die weten dat grijs saai is, maar die toch geen andere kleur durven te kiezen. Zij kiezen voor een iets moderner jasje. De futuristische kleur zilver. Je bent wat koeltjes maar dat maakt het geheel juist elegant. De altijd rustige bestuurder is een ervaren bestuurder.

Blauw

Als je een blauwe auto hebt, ben je een optimistisch persoon. Je bent bijna altijd goedgezind. Mensen kunnen op je rekenen en je vertrouwen. Je hebt daarnaast een vriendelijke persoonlijkheid en je slaat graag een babbeltje. Blauw is een kleur die zakelijkheid uitstraalt. De autorijder is kalm, oprecht en integer. Professionaliteit staat bij jou op nummer één!

Groen

Rijd je met een groene auto, dan weet je wat je wil. Je zegt ook altijd meteen waar het op staat, en dat weten de mensen in je omgeving zeker te appreciëren. Je bent heel ambitieus en je hebt doorzettingsvermogen. Daardoor zal je nog heel wat bereiken in je leven! Als automobilist van een groene auto sta je in het leven met een frisse blik. Je hebt wat met duurzaamheid en ben je een echte natuurgenieter. Met de auto lekker door natuurgebieden rijden heeft jouw voorkeur.

Paars

Heb je een paarse auto dan heb je een creatieve geest. Mensen met een paarse auto durven verder te denken en houden er wel van om op te vallen. Een paarse auto wordt soms geassocieerd met arrogante autorijders.

Rood

Rood is een echte powerkleur! Als je auto rood is, ben je een vurig en passioneel persoon. Je houdt van actie, hebt veel zelfvertrouwen en je maakt vaak plezier. Je valt graag op, maar komt nooit als een 'dikke nek' over. Want jij bent supersympathiek! Een rode autorijder is energiek en zijn echte levensgenieters. Je kunt soms wat agressief in het verkeer handelen maar dat komt waarschijnlijk door je daadkrachtige karakter.

Bruin/Beige

Bruin is dé mannenkleur! De kleur bruin heeft een stoere blik en wordt door veel land- en natuurliefhebbers gekozen. Zo val je in de natuur tenminste niet zo op als je gaat dieren spotten met je verrekijker. Rijd je met een bruine of beige auto? Dan ben je ongetwijfeld een rustig persoon. Dat wil niet zeggen dat je onzeker bent, integendeel, je bent net heel zeker van je stuk. Je bent volwassen voor je leeftijd, maar dat houdt je niet tegen om af en toe de bloemetjes buiten te zetten. En oh ja, vrouwen met een beige wagen, zijn echte fashionista’s!

Roze

Niet heel veel mensen kiezen voor een roze auto. En als iemand er eentje koopt is dat meestal een vrouw. Roze is een ultieme vrouwenkleur die de vrouw net wat vrouwelijker maakt dan zij al is. De bestuurder is verder een liefdevolle flirter die op de weg veel plezier heeft.

Geel

Don’t worry, be happy! Als je met een gele auto rijdt, breng je een lach op ieders gezicht. Je neemt het leven niet te serieus en je durft gerust risico’s nemen. Toch kan je ook je verantwoordelijkheid opnemen. Je bent superpositief ingesteld en je hebt een toffe persoonlijkheid. Het zonnetje op de weg. Een sportieve bestuurder met een vriendelijk karakter. Niet voor niets hebben veel sportauto’s een gele kleur. Bestuurders van een gele auto rijden als echte coureurs.

Oranje

Mensen die met een oranje wagen rijden, zijn betrouwbaar, maar hebben regelmatig afwisseling nodig. Je zit er niet mee in om tegen de stroom in te gaan, maar je blijft toch steeds beleefd en vriendelijk. Plus, je houdt ervan om in de spotlights te staan. En terecht ;-)!

Post Author: admin